Si am trecut azi de 24 posturi, ii trag la muie lu jegoasa DanyDarke, iar incepuse vita cu sanctiuni date aiurea
Primul warn la prima postare aprobata cand mi-a aprobat contul, am scris cateva posturi si nimic, asa ca mai scriam dupa cateva ore seara pe la orele 22-23 "3pct cica De ce te grabesti esti in goana dupa posturi"
Al 2-lea warn sambata seara, am postat sa intreb ce parere au oamenii de cilindrul de yala Standers de la LeroyMerlin daca e sigur daca nu poate fi deeschis asa usor

"1pct vad ca nu te potolesti,nu suntem bazar aici"
Zi si tu bro Dream Catcher
, ai grija ca ea iti aproba si U posturile
Am observat ca dupa ce imi pusesem poza la avatar joi,ce sa vezi, zero posturi aprobate joi,vineri,sambata asa ca o scosesem. Nu e abuzurile ei? Ca mie asa imi suna
O las mai moale bro cu postatul sa ajut oameni cu sfaturi ca nu imi aduce beneficii absolut deloc, deci aproape 600posturi banat de argonaut din senin, las-o in p u l a mea de treaba

Contul asta o sa il tin daca am nevoie sa intreb ceva, sa cer sfaturi. Vreau sa il tin multi ani si sa nu mai am stres
Iarasi treaba magarii, cu postezi si nu scade postul din bara jos cate mai ai disponibile si chiar scrii ceva bun,sau ceri sfaturi si nu iti aproba postul/topic jegoasa imputita