Forumul se află în probe. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întîmpinați.

Coronavirusul și dumnezeu

Atei versus credincioşi
Imagine Universuri paralele (Teoria Multiversului) Imagine Viața, o simulare pe computer? Imagine De ce l-a creat d-zeu pe Lucifer? Imagine Homosexualitatea Imagine Sfîrșitul lumii

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 5 months
6
Orientare religioasă: creştin
    unknown unknown

Re: Coronavirusul și dumnezeu

Mesaj de Paco_ste »

Dream Catcher » Sâm Apr 24, 2021 11:27 pm scrie:Poi ei sunt cei mai leneși, cei mai nesimțiți și cei mai lacomi.
Vorbesc din experiență.
Din ce experienta vorbesti ? A ta ?
Tu ai fost preot lenes, lacom si nesimtit ?
Nu toti sunt astfel, insa nu ita ca acestia sunt o casta a securitatii si nicdecum slujitorii lui Dumnezzeu. Nu toti, evident. Dar asta e, daca societatea corupta permite/ingaduie acest derapaj, ca sa nu fie mai rau , findca multi din ei sunt extrem de periculosi, Dumnezeu le ingaduie sa detina o anumita autoritate.
Asa era si pe vremea lui isus, si nu avem decat sa acceptam acest mod de organizare a lor.
Isu spunea oamenilor de rand sa facem ce spun ei insa sa nu facem ca ei. Adica, daca nu faci ce zic ei riscam sa intervina la o putere asemanatoare din fruntea tarii si ei impreuna sa ia decizii mai periculoase impotriva noastra.
Ca sa intelegi pe deplin, gandeste-te ca lumea noastra e imparatia Satanei, iar acesta ofera puterea oricui i se inchina.
A te inchina Satanei inseamna a respecta poruncile acestuia fara cracnire. Si nu ai voie da ai mustrari de constinta cand ucizi chiar si pentru a manca.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
Subiecte: 166
Registered for: 7 years 7 months
7
Orientare religioasă: ateu
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Întrebarea mea, mai de la începutul topic-ului, încă stă în picioare: Cine ne-a dat coronavirului, dumnezeu sau Satana?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 5 months
6
Orientare religioasă: creştin
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Dream Catcher » Sâm Aug 07, 2021 3:10 pm scrie:Întrebarea mea, mai de la începutul topic-ului, încă stă în picioare: Cine ne-a dat coronavirului, dumnezeu sau Satana?
Eu am studiat un pic fenomenul si am inteles ca totul e conspiratie, inclusiv ideea ca exista virusi. In realitate ceea ce numim virus sunt bucatzele de molecule din corpurile tuturor organismelor biologice . In cazul unor astfel de fragmente celulare sau proteice, organismele vii reactioneaza uneori asa cum recunoaste, o slabire sau "devastare" a echilibrului biologic. Ei bine asa zis savanti atei au inventat expresia virus de la cuvantul grecesc, care inseamna otrava. Ele in realitate nu sunt otrava ci organismul nostru adica sistemul imunitar reactioneaza diferit.
Dar te poti doceumenta un pic si de aici.

https://feli-popescu.blogspot.com/2021/ ... larea.html

POSTREACT(ions) SUMMARY

Scrie răspuns